Citiraj:
Autor fanATIk
Imam jedan problemčić. Friški vlasnik sam LG Optimus 4X HD. Stavio sam već nekoliko clock widgeta al nijedan ne reagira kad mu u postavkama stavim da prilikom dodira sata automatski ide na alarm. Uredno se niš ne događa. Ako dodiru sata dodijelim bilo koju drugu radnju, izvrši je. Aplikacije uredno funkcioniraju na huaewi 8650 i SGS2 tak da nije do mene. Ima ko kakvu ideju?
EDIT; nađoh jedan widget koji funkcionira, sam mi nije jasno zašto ovi drugi ne rade...
|
Pogledaj verzije widgeta, da nisi za starije verzije os-a, slicno mi je zena imala problema sa widgetima koji se nisu htjeli updejtat nego tek kad ih dotaknes/udes u aplikaciju, problem je bio u postavkama pri pocetnom setupu, bio je potreban hard reset i od samog starta staviti google acc, ne naknadno kad vec upalis mob i sve preskocis...
Sto ekipa zna napravit kad nemoze docekat da dode doma te da onda ga upali da povuce sve podatke wifi-a da se uspara par mb

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12