Citiraj:
Autor gin.tonic
Hvala što si nam pojasnio da je Android superiorniji u svakom pogledu...
|
Ti baš ono, nisi normalan dečkić, a?
Ajde sad, pokušaj malo ne bit zatucani pubertetlija, pa još jednom PROČITAJ moj post

Unbeliavable....
Citiraj:
Autor daxxx88
s kojim to mobom? 8s ili neki "jači"?
|
8s, jasno, samo je trebalo vratit se stranicu, dvije unatrag, ali eto, za lijene, da, 8s.
Citiraj:
Autor Srdan
Dok nisi pošteno isprobao i imao prilike naviknuti na WP nemoj pričat gluposti, ima nečeg boljeg na Androidu kao i lošijeg, ali sada o nekoj superiornosti je smiješno pričati.
|
Ista stvar kao i gin tonicu. Jel ti nisi pročitao moj post, ili si nepismen ili slijep?
Ja napišem da je wp8 MANJE zahtjevan za bateriju, da wireless, gps, 3g-2g traženja mreže, MANJE troše bateriju, da je autonomija baterije VEĆA, a ti drobiš o pričanju gluposti i superiornosti?
Citiraj:
Meni samo nije jasno kako neki uspijevaju izvući 2 dana iz baterije, kamoli 4 - pa to eventualno da ga ostavim u ladici i zaboravim na njega. Svaki mi je do sada neovisno o OS-u izdurao jedan dan - neki komotnije, dok sam s nekima morao pripaziti kako je dan odmicao.
|
Tebi mora ponajprije bit jasno da nisu svi djeca koja igraju igrice na mobitelu, simple as that. Meni mobitel služi za syncanje 2 mailboxa, razgovore, poruke putem 3 messengera i tak to. U tom režimu najnormalnije izdrži kako sam rekao, ujutro skinut s punjača, do drugi dan navečer. Ako pogasim gps i ostale điđe miđe dobijem 4 dana autonomije, dok NA ANDROIDU U ISTIM UVJETIMA DOBIJEM 3 DANA AUTONOMIJE. Mobitel sličnih karakteristika kao i 8s - dual core 1ghz, 4" ekran. Jel sad jasnije i vama nepismenima i zatucanima?
Drugi put PROČITATI što piše. Hvala.