Citiraj:
Autor V3rt!g(o)
ove alfe mi pomalo idu na ud. Pobiju mi sve važne likove u misijama koje se događaju vani, na livadi  Kod bunkera znanstvenika ostala je pustoš  , ubiju mi Tetrijeba kod lučkih kranova itd...zlo 
|
U opcijama ''Moda'' (kad uđeš u igru stisni ESC i kad se pojavi izbornik biti će i ta opcija) možeš uključiti ili isključiti što želiš. Tako možeš isključiti Alfe, mine i još neke stvari. To što pišeš da su ti kod bunkera znanstvenika napravili pustoš, kad su te vidjeli, a uvijek su na livadi preko pruge barem 200m od bunkera, otišao si u bunker a oni normalno za tobom. Što se tiče Tetrijeba to je nemoguće. Nakon što si otkrio sa Tetrijebom Krvopije i vratio se, nakon otrilike 24 sata nađeš tijelo Tetrijeba u drvenoj kući kod Lučkih kranova. Njega je ubio tzv. ljekarnik sa Skadovska - Trema. Igra ima svoju priču i ako igraš po nekom redu biti će jasnije. Stalker COP je FPS igra sa mnogo RPG elemenata. I još malo o Alfama. Alfe su grupe po 6 vojnika, razlikuju se pojačini naoružanja a glavni zadatak im je da te pronađu i likvidiraju. U sukob s nekom drugom grupom doći će jako rijetko.