Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 15.02.2013., 19:39   #157
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Iako je overall vamo v2 vjerojatno isplativija kupnja, sto zbog kineske nove godine, sto zbog jednostavnosti narudzbe, sto zbog poprilicne razlike u dimenzijama (sirina), sto vamo nema vezicu koja mi je dosta bitna, a i donekle estetike sam se ipak odlucio na joyetecha ego-c 1000mah + vivi nova+ego-t 900mah (kao backup kad se ovaj puni) - naruceno kod nas i stiglo za 4 dana, tj. jucer. I evo, iako se jos navikavam, zasad sam zadovoljan i preporucam. Jedini mi je problem mjera - s cigarretom i duhanom pusis, popusis, i pauziras - s ovim je tesko nac mjeru

Sto se tice varijabilne voltaze zasad nisam odusevljen, sve preko 4V mi je
jako, throat hit je veci i nekako jace "pece" grlo pri vecoj voltazi. Vjerojatno ce s navikavanjem i drugim tekucinama i to bit bolje

A i dimenzije su povece - 12 cm baterija + 7cm vivi nova + prsten = malo too much

Sve u svemu super, evo i frendov stari pomalo pari i ostavlja cigare - nakon 35g. staza na 2+ kutije plavog waltera...daklem, ohrabrite se i pređite na vapor side

Zanima me odakle narucujete tekucinu - inawera baza +aroma mozda? vise ne bi uzimao kod nasih deraca, pa ako uzimate izvana da se ushemimo, podijelimo troskove itd...Ili ako imate kontakt od nekog lokalnog po fer cijenama, PM-ajte
Fatal je offline   Reply With Quote