Citiraj:
Autor Vragoder
EDIT: da li mi možete pomoći sa ovom dilemom: nedavno sam kupio ISU-152 (imam tek 13 partija s njim). Jedan od loadera (koji već ima repair 100%) ima camo skill (23%), i samo on od cijele posade ima camo skill. Ostali članovi posade imaju svi repair na 100%, a drugi skill im je na 79-80%, dakle, još dugo neću moći na njima trenirati camo skill, tako da je za sada prosjek za camo skill od posade zanemariv. U skladištu imam camo net, kojeg mogu instalirati uzmjesto jednog od modula. Moja dilema je: ima li smisla potrošiti 720k srebra na camo paint, da li bi se osjetilo poboljšanje u kamuflaži sa tih 5% od camo painta? Što se tiče srebra, nije da ga imam na bacanje (treba mi za novi T-54), ne igram sa premium accountom, od premium tenkova imam Lowa.
|
ajoj sto uradi... pa prvo si trebal cammo stavit na posadu td-a, na commandera sixth sense, tak bi ja barem, al tvoja je posada...
stavi cammo net, ovo farbanje tenka ti se ne isplati, osim ak ti srebro nije problem. gledaj da uvijek stojis iza dva grma i nemas problema, nebu te nitko vidio kad pucas... tih 720k potrosi na rammer i bino ako ih nemas.