Zadnjih dana sam se igrao sa Nexusom 4 od frenda i vrlo sam impresioniran.
O brzini ne treba trošiti riječi, software je odličan a uređaj zrači elegancijom.
LG se stvarno potrudio. Prelijep mobitel, čak mi je i bolji od mog One X-a a da ne govorim od S3.
Frend je dobio svoj Nexus 4 iz Google Storea preko prijateljice iz Amerike (naručio još u 11. mjesecu), platio ga nekih 1800 kn

Genijalac se nije sjetio naručiti dva komada, drugog proda ovdje i odmah otplati svoj.
I danas dolazi frend sa svojim Nexusom i tužnom pričom.
Naime sinoć se izmaknuo biciklistu na pješačkoj stazi i "naslonio" se na stupić, mali udarac u džep u kojem je bio njegov Nexus, kad je došao kući, vadi ga iz džepa a on ugašen.
Pokušao upaliti, neide, stavi na punjač, zasvjetli crvena lampica na dnu uređaja - koja nikad prije nije zasvjetlila (inače sam mobitel nema notifikacije kad se puni).
Punio neko vrijeme, pokušao u fastboot ući, neće uređaj se ne budi.
Nikako ga se ne može upaliti.
Šteta

Zvao je Agram, kažu oni da ne smiju ni dirati Nexuse dok ne dobiju odgovore i upute iz LGa/Googla.
Garanciju ima ali ostvarivu u USA.
Našli smo na netu da je neki lik imao slično iskustvo, pa ga je otvorio, izvadio bateriju držao bateriju vani 10ak min, vratio i uspio upaliti (navodno pitanje nekog deep sleepa)
Najvjerovatnije ćemo sad sami to pokušati doći do baterije (prilično lagano, ako uspijemo nabaviti dovoljno mali šarafciger) pa ćemo vidjeti.
Tužna priča zasad.
Ali sad kad bi kupovao mobitel, Nexus 4 bi mi bio prvi izbor, mobitel je fenomenalan.