View Single Post
Staro 15.02.2013., 10:52   #47
tigo95
Premium
Moj komp

tigo95's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Već nekih 4-5 godina nisam korisnik t-coma. Ostao mi je njihov router i dva splittera ( koji su tko zna gdje ). Nisu me nikad to tražili natrag. Zanimljivo je bilo kada su povećali brzinu interneta. Nisam se mogao spojiti na net ili je išlo jaaaaako sporo. Zvao sam ih u nekoliko navrata i jedino što su zaključili je bilo da mi je router "pregazilo vrijeme" i da ne podnosi takve brzine. Još su mi rekli da mi ugovor nije pri kraju i da mi za produljenje ne mogu dati novi router. Znači, jedino rješenje je bilo da JA kupim novi router. Ja sam ga kupio ali ga nisam nikad koristio jer sam se sjetio da i na drugu telefonsku utičnicu stavim splitter. Nakon toga, internet je šibao i na tadašnjim luuudim brzinama. Da skratim: router je bio moje vlasništvo, ne u najmu. Kažete da je sad drukčije, pa pročitajte ugovore ili nazovite t-com i recite da je router u kvaru. Ako vam ponude da će vam ga zamijeniti za drugi onda je vjerojatno njihov. A za ovaj bahatluk da ti daju jedan a onda traže drugi, nemam riječi...samo kod nas....
tigo95 je offline   Reply With Quote