View Single Post
Staro 15.02.2013., 08:28   #10
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Intel Pentium 4 630 (Prescott-2M), 3000 MHz

Recimo na jačem novom stroju (Intel i5, 8 GB RAMa-a) istodobno mi je otvoren Photoshop, Corel, Indesign, play lista na Jubitou, TheBat, 40tude, Office, ponekad video player...

Na starom mi fali RAM-a za ugodan rad u PS-u s imalo većim rezolucijama... Proc ima sasvim dovoljno maha.
Ako ti je 2x2GB samo 300 kn skupa sa poštarinom, i recimo da te ne ogule na carini, onda ajde de. Sve više je previše, budući možeš uzeti neku mATX ploču s1155, neki Celeron/Pentium jeftilen i 8GB DDR3 za debelo manje od 1000kn a da ne pričamo koliko bi taj novi setup manje trošio i manje se grijao.

Citiraj:
Budem. Nekako najviše naginjem tom novom 2x2GB Kingstonu za 300 kuna. Prodavatelj mi je poslao fotografije i nalazi se u plastičnoj kutiji zapečačenoj originalnom naljepnicom na kojoj se ne vide tragovi da je otvarana.

P.S. Nisam znao za liftime garanciju. Svakako ću pitati.
Više manje svi RAM proizvođači nude lifetime warranty. A kad uđemo u EU, bit će to još bolje i lakše, jer više manje svi oni imaju office negdje u EU. Meni je Kingston došao iz, čini mi se, nizozemske ili belgije... sad se ne sjećam više točno.

Citiraj:
Autor karabaja Pregled postova
Smatraš da mi treba i grafička?
Što misliš da ti neće to biti oveći trošak za to staro andrlje?
Brko je offline   Reply With Quote