Citiraj:
Autor Rade0n
U čemu je problem onda?
Vratite im to šta traže, ionako su uređaji bezvrijedni, a od novog providera ćete dobiti drugi router.
Pravila su takva da je oprema u najmu, odnosno njihova, druga stvar je što nitko ne čita razne specifikacije, ugovore i sl.
P.S. Kad su se mijenjali opći uvjeti korištenja tamo 2009. svatko je sa računom dobio obavijest da će nastupiti novi uvjeti i kome ne odgovaraju da može bez ikakvih penala prekinuti ugovor, samo naravno, i to nitko nije čitao.
|
Šta, dali su mi D-link kojeg sam ja po ondašnjem ugovoru kroz 2 godine otplatio i nakon isteka ugovora ruter postaje moje vlasništvo i sad da im ga vratim..hoću kad na vrbi rodi grožđe?!
Ak smo potpisali ugovor,onda se tog obje strane moraju pridržavati-ja sam svoj ispoštovo,pošteno platio,nek se hebu.

Možda je sada Dlink bezvrijedan,al nedam ga T-comu, makar ga bacio kroz prozor!!
Ja nisam bio pod ugovorom kad su nastupili novi opći uvijeti korištenja, tak da se na mene ne odnose novi opći uvjeti al opet me pokušavaju zahebat!
Netreba im dat ništa, zato nas i guze svi pa smo jebena nacija bolnih guzica jer se prepustimo ko ovce...