View Single Post
Staro 14.02.2013., 18:09   #20
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ovdje je bas i meni bila smijesna situacija, prije cca skoro 3 i pol godine.

imao velicanstvni dlink 584 kojeg je trebalo svakih par dana iskopcati iz struje i doslovce par puta ne bas njezno izudarati sakom, ili od stol, ili od pod, ili od tabure...... sto je prvo palo na pamet . i onda je radio, pa se zblesira, pa opet prode tretman itd itd.

da bi ja prvi put produzivao ugovor (adsl), i tada sam uzeo 250GB transced. i maxTV, onako, ajmo i njega. i sve radilo 6 mjeseci (uz svako malo udaranja), dok jednom nije skroz krepao . ja zovem SZK, ispada prica da ja mogu samo kupiti router po cijeni od 570 i nesto kuna, jer kao ja sam produzio ugovor, te sam uzeo HDD. i svakakve daljnje price, da meni jednostavno u tom trenutku i posljednjih 6 mjeseci je smece dlink radio - njih ne zanima. drugi router ja ne mogu dobiti, mogu ga samo kupiti .

tako da ja znam da garant od mene ne mogu traziti nista . sva sreca sto sam u to vrijeme taman sredio komp frendu kojemu su tcomovi poslali - dva siemensa 763 . i sta je najbolje, frend je dobar covjek i sve, i ode u tcom centar da vrati jedan router, da bi ovi rekli da mora ispunjavati ko' zna kakve formulare itd....... zbog njihove greske na koju covjek zeli postupiti posteno .

tako da stajaznam, ja bi nabavio neki router bezveze (ima tih sranja dlinkova i starih thomsona), pa ako se pojave - evo izvolite. ako krenu srati bi se samo pravio blesav, neka dokazu sta su mi dali i kada tocno, i gdje sam ja to potpisao za tocno taj router (ako je rijec o ugovoru kao vazecem dokumentu, gdje u njemu pise za router), itd itd. mislim, to su opcenito poluproizvodi od njihovih routera (stariji), tako da je vrlo upitno hoce li uopce doci po ista .

Burko je offline   Reply With Quote