Citiraj:
Autor karlanal
jedino šta je na iphoneu bolje je touchscreen, sve ostalo nije niti sjena
isprobao novu verziju viper x-a i čini mi se da ću ostat na njemu
posebno mi se sviđa glupost ali meni bitn glupost, paljenje i gašenje flashlitea preko power buttona
preporuka
|
uff, touchscreen neću ni spominjat koliko je na iphoneu precizniji, točniji, brži, što god oćeš, ono neusporedivo. Do te granice da me iritira loš response i preciznost, nalazim se da 5 puta tapkam po istom mjestu da uhvati.
buđenje iz standbya na iphoneu trenutno, ovdje postoji zadrška i to očigledna, soft tipke reagiraju kako im se kad sprdne, uredno po dva puta stiskam,
bluetooth radi kako mu se sprdne u autu, uredno svaki drugi put moram paliti i gasiti bluetooth na mobu da bi mi se spojio s auto radiom, dok na iphoneu sam ga jednom syncao i zaboravio na njega, čim sam u autu, automatski se spaja i radi bez greške doslovno nijednom ali nijednom u godinu dana mi nije bilo da se nije htio spojiti. Ujedno, kad mi zvoni mob neće da zvoni na zvučnike od auta, nego samo na svoj speaker. Jedino pozitivno je što kad ugasim auto i izvučem ključ iz bravice dok sam u pozivu, ne puca veza nego prebaci na mob poziv, tu je iphone gubio vezu. ali takvu situaciju imam jednom u 3 mjeseca.
kamera je u kuxcu, autofocus tako reć ne radi, ručno moram uglavnom fokusirati, prelazak sa svijetle scene na tamnu mob jednostavno neće da prilagodi sliku itd. kvaliteta slika lošija nego na četvorci
ovo je moguće do Rom-a ali opet... prednja kamera mu je totalno loša, a meni je bitna zbog Skypa koji svaki dan koristim sa ženom
i tako, ima toga još, budem stavio ViperX pa ću vidjet. Ili se vratiti na full stock pa vidjet da li će navedeni problemi i dalje ostati.
jednostavno sam očekivao mrak mobitel, a ono zapravo razočaranje u puno stvari sa velikim ekranom.
da postoji iphone sa 4.3" ekranom i ovom rezom, nikad ne bi nešto drugo uzeo.