A bas sam to komentirao sa kolegom, jesu planovi upali na listu kao +1 drop, ili su zamjenili mjesto vec jednim postojecim. Efektivno, jedan drop manje.
Ne razumjem kako igra radi loot drop, tipa ako rolals rare, dalje rolas hoce bit recept a ako ne bude recept hoce se rollat za drugi rare ili se degradira u plavi. Ko ce znat inner working sistem..
Edit:
Jucer sa kolegom bacio siege-cydea-azmy run, i guzicar na Mp2 dobije 2 recepta u prvom runu. Ja nista, al zato 4 legya. Sve smece, standardno. Ali je jedan bio komedija, vidim goblina, roknem ga jednom i gledam legendary na podu...a gob jos ziv. WTF, onda se sjetim da mu nekad zna ispast item iz djepa kad ga udres na random. Ajde i to sam vidio.
BITNO.
Krepao na eliteu, warp nazad na kolegu, uletim u sobu a legendary na podu. Ok, on je ubio elitea i pao je item, sad jel to bilo kad sam se ja warpao unutra ili prije neznam, al legendary nije davao ni zvjezdicu na minimapu ni na mapi. Tako da ako se netko oslanja na ovaj novi signal sistem da samo uskoci na mapu i opali TAB da vidi jel ima sta, moze bit zajeban. Pa se pazite.