View Single Post
Staro 14.02.2013., 10:29   #686
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Igrali smo 3 gejma:

1. Igrao sam Miss Fortune na botu s Gulsom (on je igrao Nidalee) protiv Twitcha i Zyre. Meč je trajao 41 min, ja sam nabio 323 CS i 8/1/3..tu smo pobijedili.
2. Igrali smo protiv diamond/platinum igrače i nismo imali nikakve šanse. Ja Ezreal, Guls Taric protiv varusa/blitza (varus se bori za diamond u ovom trenutku)...21 min prije nego su nam uništili nexus, ja 4/1/1 i tek 100 cs..
3. Igrali smo protiv slabije ekipe ali imali su jednog platinum igrača Xin koji je carryao...mogli smo pobijediti, ali smo napravili par glupih stvari i izgubili gejm zbog toga. Jedna od tih je bila moja ideja da uništimo bot turret brzo kada smo mogli držati ih dugo jer smo uništavali bot. Ja Miss Fortune, Guls Taric, a oni Draven/Nunu kombinacija..završio 5/7/7, jer smo napravili stvarno glupe stvari.

Sve u svemu mogli smo i treću pobijediti, s time da ja nisam igrao ADC dosta dugo (možda 5 gejma u zadjna 3 tjedna), jer sam trebao igrati MID, a tu je igrala druga osoba MID i treći gejm je Fizz imao 9/2/3 što je bilo too much. Sve u svemu zanimljivo, nadam se drugi put ako igramo da odem MID

EDIT: Moram napomenuti da je sinergija dobra, nismo izgubili niti jedan botlane, čak niti protiv tih platinum/diamond, tu smo se držali dok nisu ostali lejnovi izgubili i onda krenuli dolaziti i na bot dole. Makar je razlika u kvaliteti igranja vidljiva...

Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 14.02.2013. u 11:22.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote