Evo napokon sam se dočepao jednog
SilverStone RL04B i mogu reci za cijenu do 400kn po meni BB kučište. Nešto poput Scythe Ikazuti (RIP), samo rekao bi još ljepše na oči.
Necu metati slike jer se sve ljepo vidi na službenoj stranici. Vec cu samo napisati moje malene dojmove.
Znaci ovako, plus od mene za:
*Rupe za kablove, odlično odrađeno ima sve što je potrebno za svaki kabal
*Kvaliteta lima i dorada više nego odlična
*Sam izgled kučišta,naprijed,nazad, takodjer odlično
*5.25 plastike su vrlo odlično napravili, prvi put sam se susreo sa takvima. Znaci nema kemijanja kako ih skinuti, necete nista slomiti itd itd. Jednostavno sa dva prsta klik i one se smanje i samo ih izvucete. Malo je teško to opisati. Ali i ne vazno moj opis,vec samo mi vjerujte da je prelagano ih skinuti i vratiti nazad

(pogledati na videu od 1:00min)
*Filter dolje kod napajanja koji se lako makne radi čiščenja
*Dolazi sa jednim 120 ventom, koji je ugradjen naprijed. 3pin konektor samo (a ne kao ostali molex samo). I ok je,tih sto mi je najvaznije...
A mane, koje su me jako smetale
*Gornji filter je na magnet, i samo ga metnete na kučište kako ne bi ulazila prašina. Magnet je dosta los i slabašan. Ukratko kada naslonite kučište on odpadne. Bolje da su to napravili iznutra ili da se odozada ugura i moze vaditi. Ovako mi bzvze...Jer tak i sam mogu metnuti babinu čarapu
*Rupe na bočnoj stranici za 2x140 ventove, ne potrebne i ovako ima previše rupetina
*Dolazi sa 2xUSB3. Sto je po meni glupo i radje bi volio vidjeti 1xusb2 + 1xusb3. Jer ovako ako nemate matičnu koja ima konektor za spajanje front usb3. Nemate uopce usb naprijed
Na video sa
tubeyoua mozete sve točnije vidjeti
Toliko...Sve u svemu dajem mu ocjenu 4/5 navise zbog toga jer nema takvih ni sličnih kutija danas za kupiti u tom cjenovnom rangu. Bila bi čista 5ca da nema te malene mane. Ili da je cijena blize 300kn čak bi i dao 5icu