View Single Post
Staro 14.02.2013., 00:50   #1456
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Ovo u vezi onih kojima uopće ne radi ili radi pa ne radi ne bih se više upuštao u neka objašnjenja. Meni, valjda da snimim i naopačke, uvijek radi (ne bi rekao da je to zato što sam radio na toj gamedati). Da bi doznao zašto nekima ne radi više puta sam brisao kompletnu igru i nanovo snimao. NIKAD nisam dirao user.ltx, on se automatski prema postavkama i igri formirao, a u fsgame.ltx promijenio sam samo onaj false u true. I igra ide pa ide. Što se tiče korištenja dijelova 2.2 u v.2.0 i to je dosta ograničeno i treba biti jako pažljiv i znati što se može, a što ne. 2.0 ima dosta veći broj oružja i odijela tako da iz texture ne odgovaraju folderi ui i wpn. Osim toga 2.2 ima puno više mapa i misija, tako da ne odgovara ni dosta scripti. Ima 150 novih likova tako da odgovaraju ni neki dijelovi foldera gameplay. Čak i u textu ne odgovara sve. Npr. U Jupiteru za grupu 'Svitanje' imate u 2.0 misiju uništiti snorke kod sporedne stanice. U 2.2 nema snorkova nego poltergejsta tako da se i tekst mijenja. Ima toga još dosta ali bi na kraju bilo dugo ko 'Rat i mir' ili ko ova naša recesija.
Zippo, što se tiče tih ruksaka sa šifrom, stvar je ovakva. Postoje 4 ruksaka sa šifrom, 2 u Zatonu i 2 u Jupiteru. Da bi se došlo do šifri treba pronaći stikove (bijeli) sa šifrom. Aktiviraš stik, ali samo ako si u blizini ruksaka pokazat će šifru. Problem je u tome(ne znam koji je vrag bio sigeriusu) što je kod ruksaka i stikova random sistem tako da ruksaci samo u Zatonu mogu biti na 8 mjesta, a stikovi čak na 16. Ja imam jako puno screenshotsova jer sam 30-tak puta odigrao i tako posmio moguća mjesta. Tako imam i snimljena mjesta alata, GPS sprovodnika(teleportera), skrivenih ruksaka(u 2.2 ih ima 72) ali ne znam na koji način podijeliti s drugima. Nekima sam poslao preko skypa. I još nešto u vezi ta 4 unikatna ruksaka, možda i najvažnije. Ima greška koju nisam mogao nikako ispraviti, ali nije tako strašna jer je moguća samo 4 puta. Prvo u opcijama 'MODA' imaj uključen prikaz broja ubijenih. Kad naiđeš na takav ruksak prikaz će nestati. Odeš u inventorij i dovoljno je da samo uđeš u PDA Degtjareva i iz njega izađeš. Prikaz će se opet pojaviti. To je važno jer bez prikaza nećeš vidjeti koliko si kod Kardana ili Azota u sanduke stavio rabljenog oružja ili odijela. Osim toga dok prvi put prolaziš nekim područjem neće ti na mapi obilježiti nove zone (npr. Radionica, Močvara, Skadovsk i sl.). Inače, u tim ruksacima i nije baš nešto posebno, pa se nemoj ni mučiti tražiti stikove.
Ja se raspisao ko' Dostojevski, valjda što u ovih 66 god. sam napisao jako malo. U školama zadaću kobajagi zaboravio doma, a ljubavna pisma pisao čim većim slovima da čim prije napunim list papira. Pozdrav.
Bakica47 je offline   Reply With Quote