View Single Post
Staro 13.02.2013., 20:58   #1913
Raccoony
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2013
Citiraj:
Autor VoodooRain Pregled postova
pa nema najvise sto vuce je explorer i opera drugo nista znacajno i proc je na 1% zauzece do nekih tjedan dana je bilo sve dobro dirt letio sve na max a sad onako ide i onda na djelic zasteka sek dvije ko dok ucita i onda ide min dobro onda opet zasteka i tak stalno tako isto i bet3 a bet je bilo na 1366 rezi i bilo nesto detalja na mid a sad sam smanji i rezu i detalje i isto steka tak da nekuzim sta mu je? virusa nema preskenirano 2 puta nista nije nađeno

nista evo probao sam i nove drajvere za graficku i pobrisao sam nesto gb sa diska i opet isto probao sam i smanjiti detanje na dirtu 1 dio i isto radi ide dobro onda se kao uspori onda 3-4 s ide dobro onda 1-2 opet uspori i tako stalno da da treba da ucita podatke nekuzim do cega bi moglo biti win su od polovice 11mj mislim da nebi smjelo biti do njih je je novi lap i nova instalacija nikakvih virusa i slicno nije bilo na kompu???
Postoji slična tema na forumu od Lenovo-a.Pročitaj cijelu temu pa pokušaj nešto napraviti,rješenje problema je na zadnjoj stranici.Tražio sam rješenje tvog problema jer bih i sam htio kupiti taj Lenovo.Pa napiši je li uspjelo.
Raccoony je offline   Reply With Quote