Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.02.2013., 18:38   #5613
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor picajzlaaa Pregled postova
Ne zelim trolati tu u D3 threadu sa PoE, ali samo sam htio postati jedan detalj iz patcha koji su danas za PoE izbacili, usporedbe radi, posto je sinoc i D3 patch izasao.

Dakle GGG patch igru otprilike jednom tjedno, kako kad, a evo sto je samo jedan DIO patcha:

"End-game Map Changes:
Added 11 new types of Maps: Arsenal, Arcade, Ghetto, Promenade, Temple, Colonnade, Bazaar, Crematorium, Precinct, Shipyard and Shrine.
Map progression now extends to area level 77.
Maps which had the same level topologies as other maps now have their own new layouts.
The Labyrinthine mod now provides a more consistent increase in maps and is comparable to the Massive mod on applicable maps.
Some existing maps have had their bosses changed or reworked.
Some recipes for upgrading maps produce a different map than they did previously."

Dakle, igru radi 18 ljudi i BETA je...Activision/Blizz je multi nacionalna mulity-billion kompanija i treba im tri mjeseca da izbace patch koji se ne dotice ni jednog bitnijeg dijela faila kakav je D3...ok, uveli su BRAWLING, svaka cast

Jos jednom sori kaj trolam, ali tesko je preci preko ovako necega

Naravno kad je PoE beta izasla poprilicno nepotpuna u smislu levela i sad je dobila povecu nadogradnju. Nemres to usporedivat.. Ak bu im svaki patch bio takav onda svaka cat ali nebu.

Dalje o D3. Sve je isto bar za meni. Isto smece, iste frustracije i besmislenost. Odigro skoro 2 sata danasi najradje bi opet uzeo pauzu. Osim toga sam negdje u ono malo igranja prije patcha slucajno vendoro ring od per sto milja i to bi mi mogla bit tocka na i. Odokativno imam 100njak eura u opremi i mislim da cu to sve postavit na rmah i dalje cu igrat ak cu igat, gol.
MAGARAC je offline   Reply With Quote