Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 13.02.2013., 16:15   #5605
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Dropovi su i dalje sranje, i mobovi su i dalje sranje pojačaju plague jer je kao preslab i nerfaju molten i onda svaki treći mob ima pagued, molten i frozen, koji krac mi znači kaj je nerfan kad me šupak smrzne i nemrem se maknut iz ghovna pol minute
Danas gori drop nego inace, ja ne vidim taj buff, od jutros u 9 do sada derem runove i nisam dobio ama bas nista vrijedno pogleda, niti 1 recept za nove iteme, niti jedan recept za nove gemove...niti jedan recept IKAKAV. Komedija.

Glede mobova, sta kolega gore rece, naletim na grupu, molten+frozen+plague i za bonus arcane i fast. Cijeli ekran u svim bojama i ljubicasta sranja sta se vrte, nemas gdje da stanes da ne dobijes 3 kviska odjednom. Barem sam bio sa WDom, spirit i adio, stoka za menom jer su pobili minione, kako ih zaljevam tako crittovi spustaju cooldown...anyway, nakon par minuta sta ni sam neznam kako sam prezivio, pobijem ih....niti zuti drop. Goddamnit.

Probao sa pug ekipom MP3, ja sam znao sta ce bit al eto neka vidimo pametnjakovice, svi P50+, ja noobara sa P20. Racunam na extra komediju za oskara u keepu, i bilo je
Kamikaze se zalete, a sad imaju MP3 + 4 igraca = ohoho helta, pobilo ih ko zeceve . Ne stignu ih ubit prije detonacije...bwahahhaah.
Kad najobicniji goblin ima po 1-2m helta, cijela grupa ga malti par sec, a dolaze u hordama. Kad smo dosli na grebatore (oni sa rukom kroz pod preko cijelog ekrana) u Fields of (s)Laughter, ekipa je ragequitala.

Sve skupa, bolje me ide sa WDom sa 125k dpsa nego sa DH sa 220k. Nebo i zemlja razlika u igranju, WD samo trci i zaljeva kiselinom, pickup range 32+ pa i lovu i potove kupi na rubu ekrana. Trebao sam sa njom od pocetka igrat, nebalansiran lik do boli.

BladeRy je offline   Reply With Quote