Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 13.02.2013., 14:23   #367
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Vendetta Pregled postova
Je u HRV svi kradu, sve su to masoni i urote. Svakome je drugi kriv i svi su lopovi, klasicni Hrvatski um.

Uglavnom internet bez flat-a uzimaju na primjer stariji ljudi koji upale računalo svako 10 dana za procitat novine, skrti poslovnjaci za IP POS uređaje ili fiskalne kase sa prometom tipa 2 računa svako 4 dana itd...

Hvala kaj si mi prosvjetlil um, do sad sam bil u potpunom mraku i nisam znal da postoje ljudi kojima nije potreban FLAT.

Pa naravno da postoje, ovo gore je bila neka vrst ironije i zajebancije, lol, a ak ti misliš da je sve u HRV najbolje kaj more biti, i da svi daju sve od sebe da tak bude onda ti zavidim al to je druga prića...ja stojim ipak kod onog da svi rade ono kaj njima odgovara i gledaju svoju korist pa makar i unazadili HRV za par godina samo da njima bude OK. Zapravo ja to mogu dokazat u par navrata a ti svoju tvrdnju o super lijepoj HRV nemreš Al velim, bude bolje za par godina,, kad budu drugi "pametniji" odlučivali o nama.

Ja samo velim da imamo super skup internet uz super lošu infrstrukturu i super lošu podršku. H1 je živi dokaz, no on bar nije skup.
danc00 je offline