View Single Post
Staro 12.02.2013., 09:16   #9
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
neon...... mah, ne isplati se zezati sa njim, kao niti sa ms-om ili codegenom ili stajaznam. glupo mi je uzimati novo za 250-300 kuna jer koji ce mu vrag za blagajnu takvo napajanje? ok, sigurnost u slucaju krepavanja, no ono, svaki brand kada krepa - najcesce samo krepa i ne povuce nista sa sobom. cak niti srot nije toliko "ubio sam sve oko sebe, ha, ha!" kada krepa, iako je postotak puno veci.

tako da se slazem sa cocom, fortron ili aopen cak (jer ih ima od 250-300W) ce biti vise nego dovoljan i dobar za ovakvu konfu. jednostavno jer ne treba bolje niti jace, to su konfice koje vuku 80-100W uvrh glave. ja imam doma jedan aopen od 300W, super napajanje i stvarno dovoljno jako i ne cujes ga. naponi odlicni i ima sta podici, daleko je to od kineza.........

Burko je offline   Reply With Quote