View Single Post
Staro 11.02.2013., 21:40   #1
tomoos
Registered User

tomoos's Avatar

Datum registracije: Feb 2013
Red face Tiho napajanje za stariji komp

Pozz svima,

Cijeli dan rondam po forumu i netu i nikako nemogu pronaci odgovarajuce napajanje. U recenzijama pronasao dosta zanimljivih napajanja kao sto su Fortron 350W PNF ali nigdje ne mogu pronaci trgovinu koja ga ima u ponudi.

Imam stariji komp koji bih htio iskoristit kao fiskalnu blagajnu:
- proc: AMD Sempron 2800
- mbo: Gigabyte 754
GA-K8NS (link)
- graf: Ati radeon 9600 pro
- ram: 1gb ddr 400

Nije Bog zna sto ali sasvim dovoljno za normalan rad sa POS programom.

Eh sad, problem mi je bucno napajanje.
Trenutno je u njemu Neon PL-400 napajanje - malo progooglo i moram priznat da se slazem sa apsolutno svim kritikama... Napajanje je nevjerojatno glasno, kao da avion polijece... a meni bi to trebalo biti ispod pulta, ne punih 1m od kupca i prodavaca...

Zanima me sta mislite o Napajanje 420W, LC POWER Office Series, ATX2, 120mm vent. PFC - znam da je to jeftino i lose napajanje, ali me zanima (ako neko ima tu informaciju) koliko je glasno i dali bi to bilo dovoljno za za moju konfiguraciju.

Trenutno mi je najvaznije da nije glasno i da nije skupo - kvaliteta mi nije pri vrhu ali ako se isplati dodati jos 100-njak kuna za nesto bolje...

Svaka informacija bi mi bila od velike pomoci - zato unaprijed Veliko HVALA!

Note: Ocistio sam komp od prasine i provjerio ostale ventilatore (ostao sam iznenaden koliko su tihi)... znaci 99% sam siguran da je napajanje.
tomoos je offline   Reply With Quote