View Single Post
Staro 11.02.2013., 20:36   #1446
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sigerous 2.0:

Riješio sam misterij buga kod obrane Noine barke. Nakon svakog napada grupice mutanata treba sejvati (F5) i izaći iz igre, i onda opet ući i loadati taj save... i tako stalno dok ne prođu 3 sveukupna vala i 3 kontrolera.

Vintru nisam našao jer više nisam ni išao u Cementaru, a tog mudraca više ni nema. Zato sam našao nekakav GPC artefakt s kojim se mogu teleportirat kada želim i kamo želim Kewl

Sad sam skupio bandu i idemo u Pripyat. Kada nastupa Dark Valley (Tamna Dolina)? Vidim je na karti, ali se još ništa nije dogodilo po tom pitanju da moram tamo ići.
Nešto prije evakuacije iz Pripiata dobije se obavijest da se ode u 'Tamnu dolinu'. Međutim, u nju se odlazi nakon evakuacije (freeplay). U Jupiteru kod one mašinerije u Kamenolomu pojavi se prostorna anomalija. Jednom sam probao prije evakuacije otići tamo, ali došlo je do poremečaja u igri. Zato je i najsigurnije kasnije. Nakon 'Tamne doline otvaraju se misija u Agropromu i misije u 'Vojnom skladištu'. Usput da iskoristim prostor. Ako nekoga muči pronalaženje alata za Kardana ili Azota najbolje je kupiti informaciju od trgovca Sove na Skadovsku. Ako netko želi uštedjeti novac prije Sove snimi(F5) igru, traži informaciju, zapamti gdje se nalaze alati i na kraju se vrati na ranije spremljeno(F9).

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Sigerous 2.0:

Riješio sam misterij buga kod obrane Noine barke. Nakon svakog napada grupice mutanata treba sejvati (F5) i izaći iz igre, i onda opet ući i loadati taj save... i tako stalno dok ne prođu 3 sveukupna vala i 3 kontrolera.

Vintru nisam našao jer više nisam ni išao u Cementaru, a tog mudraca više ni nema. Zato sam našao nekakav GPC artefakt s kojim se mogu teleportirat kada želim i kamo želim Kewl

Sad sam skupio bandu i idemo u Pripyat. Kada nastupa Dark Valley (Tamna Dolina)? Vidim je na karti, ali se još ništa nije dogodilo po tom pitanju da moram tamo ići.
Sad sam se se sjetio da ti možda igraš 2.0 a ovo je za 2.2. Dugo nisam igrao tu verziju pa se trenutno ne mogu sjetiti. Ali pretpostavljam da je isto nakon evakuacije samo se ne sjećam je li prolaz na istom mjestu.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.02.2013. u 21:42. Razlog: dupli
Bakica47 je offline   Reply With Quote