Izvrsno Visage, puno hvala! Placam pice po izboru ako nas zivot ikad nanese na isto mjesto! Molio bih i ostale kad uhvate malo vremena da napisu nesto o zadanoj temi. Shvatite to kao zadacnicu iz Hrvatskog
Sad sam vidio igre, no jeli se itko bavio audio/video/grafickom obradom - na netu sam citao o ogromnoj kvaliteti takvih programa (Picasso recimo). Je li istina da je 3D Studio Max portan sa Amige na PC?
U biti mozete i pisati sa temom "Moja prva Amiga"
Sad kada covjek procita sve te cinjenice, ne moze se ne pomisliti i zapitati, kako je Amiga izgubila tu magiju. Tko je bio krivac? Sve vise mocniji PC, ili lose vodstvo Amige koje je "losim" poslovnim postupcima Amigu gurnula na marginu "osobnog racunalstva"
Razmisljao sam netko vrijeme postaviti topic "Retromanija" koji bi se bavio old-timerima u kompjuterskoj industriji. Razlog tome (osim Amige) su razne price o starim kompjuterima od covjeka koji mi je par puta servisirao ves-masinu. (inace covjek podsjeca na g.Raka - glavno da kroz uredjaj tece struja, za sve ostalo bu se on pobrinuo) Po njegovima ispovjestima, dosta se bavio kompjuterima krajem 80ih i pocetkom 90ih - te o tim vremenima prica sa velikom nostalgijom. Međuostalim, spomenuo je kako je u Jugi bilo dobrih kompjuterskih casopisa (Galaksija?? Moj Mikro?? - molim eventualne ispravke) i postojala je jaka scena kompjuterskih entuzijasta. Postoji li danas, kriticna masa zainteresiranih, koji bi takav topic odrzavali neko vrijeme na zivotu. Jer ne bih htio da po meni tako zanimljiva tema, nakon par poruka dozivi binarni arest i odluta u bespuca povijesne zbiljnosti
Ako dobijemo zakljucak da sve sto valja je iz proslosti, uzivajmo u trenutnom stanju... jer tko zna sto nam nosi buducnosti