Citiraj:
Autor Imagine
Zaboravio te pitati zbog čega te razlike s cijenama. Sve je krešilo 50-100 kn ...A da spominjem ribone koji su otišli nebu pod oblake. Mislim razlika za X3.0 je skoro duplo. 400kn vs. 700kn za novu cijenu?
Svjestan sam toga da je u 4mjesecu (kad si se prvo javio) cijena Neodymiuma bila u naglom porastu ali nedugo poslje je isto tako krenula naglo nizbrdo tako da mi se ta situacije ne čini razlogom za toliko više cijene na kraju godine ?
To češ vrlo teško dobiti s obzirom da i nema baš pojačala s takvim ulazima.
...i kako je završila ta avantura ? 
|
Sad sam tek vidio pitanje, nisam na forumu tako često više, što zbog poslovnih aktivnosti, što zbog činjenice sa svaki slobodni trenutak uglavnom koristim za svoj, zasad najveći, diy projekt, uređenje stana tuto kompleto u vlastitom aranžmanu. Tak da sam i knaufer, i električar, i vodoinstalater, i keramičar, i zidar i ostalo, all in one.
Plaćen sam slabo, al mi draga da da trošim novce na alat koji inače nebih posjedovao, pa onaj Mr hobyde u meni cvjeta
Nego, glede Fountek projekta... Tu na forumu je postan cjenik "kakve su cijene trebale biti", u nabavi, sa troškovima prijevoza itd. Međutua, kako život piše smješne zaplete i tragične rasplete, robu sam uspio dobiti tek nakon više mjeseci, po gotovo duplim cijenama. Onima koji su rezervirali drivere unaprijed, isporučio sam drivere sa povelikim gubitcima na istim, a manji ostatak drivera koje sam naručio kao višak, sam stavio u prodaju ponešto ispod dućanskih cijena vani, sa ciljem da donekle saniram gubitke. Uglavnom je sve na kraju dobro prošlo, većina je prodana, ostalo je svega par drivera koje planiram ostaviti sebi, gubitak nažalost nije u potpunosti saniran, ali neka ga. Najvše mi je žao što sam zbog sanacije bio prisiljen prodati i neke skuplje drivere koje sam u biti naručio sebi, no, što je tu je.