09.02.2013., 23:53
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor S0nic
Ja sam u Splitu, meni smeta što toliko sporo ide kod kupovine i stalno je red , što se radnika tiče nemam šta reći momci su OK , ali jedan je arogantan da svaki put kad uđem u dućan bjećim od njega...
prije neki dan momcima iz ulice pričam o njemu i neznam mu uopće ime, kad jedan od prijatelja kaže da ne trebam ništa govorit da zna o kome se radi da i njemu svaki put ostavi taj dojam... i još mi ispriča kad su bile na akciji neke konfiguracije ovaj ga je bahato odhebao , došao popodne u drugu smjenu i urednu kupio konfiguraciju (vjerojatno ju je čuvao za nekog svog) sad nebitan taj slučaj ali lik jednostavno ostavlja bahat dojam i nije mi ugodno kupovati kad njega nešto moram pitat a većina ljudi se ne kuži u kompove a i oni koji se kuće uvijek imaš nešto pitat a sa druge strane lik koji se pravi pametan kao da je popio pamet cijelog svijeta,,,, jeli netko imao slična iskustva u ST.u sa ti tipom?
|
mislin i ja da znan o kojemu je liku rijec, covik je tragedija, bahat, neuljudan i drzak. da je ikoga od sefova briga za to letia bi on odavno, ali links mi odavno ne ostavlja dojam da ih zanima misljenje kupaca
|
|
|