Citiraj:
Autor panda505
ma ja igr'o Dravena,ali kažem Annie patch, naš mid bio Annie (sa novim skinom brijem)
ali svejedno, ovo je glupo do bola, i živcira totalno, ne bi ništa rek'o da se dogodilo jednom, ali doživjeh ovo već valjda 10 puta
još je dobro dok te i prije igre izbaci, ali dok te izbaci npr. u 30. minuti, e onda kvragu
a još mi to noćaš nije bilo ni najgore nego ovo diskonektanje
dođe mi Darius na 1vs1 i taman treba da se počnemo rokati a ono meni Attempting to Reconnect,  
@x nadam se da neće vrijediti, inače je Riot teško u q
|
Ja sam baš poslao jedan mali upit na njihov support, tiče se tribunala. Dakle svi se stalno prijete sa reportima, praktički je došlo do toga da se bojiš napisati GGWP na kraju igre. Odite malo na official forume i pogledajte za kaj sve ekipa dobiva ban (daleko od toga da nema ljudi koji ga opako zaslužuju).
Dakle neka suma tog pitanja je: Kakva je to ozbiljna tvrtka, koja vodi jednu od najvećih, ako ne i najveću multiplayer igru na svijetu koja dopušta da banove vodi hrpa dječurlije koja kažnjava za svaku stvar? Pogotovo što ljudi troše dosta velike novce na igru. Glupost totalna. Sve se bojim kak će mi odgovorit.