Nisam toliko dobar sa tim rječnikom, pa ne znam baš što se naziva bootloaderom (iako sam primijetio da je to pisalo kod zadnjih par custom romova koje sam instalirao) i sličnim terminima, ali imam samsung galaxy 3 i5800 i planiram ga uskoro nositi na garanciju, jer mu ne radi onaj utor gdje idu slušalice baš najbolje. Jednostavno je pravo umijeće pogoditi točno i zavitlati žicu da mi muzika normalno svira, jer ako normalno uguram slušalice, uvijek jedna slušalica ne radi i slično, a probao sam sa jako puno slušalica. No, ono što mene zanima je situacija sa tim counterom, jer znam da sam to još prije negdje sasvim slučajno procitao, pa me zanima gdje se može provjeriti i jel se to može kako resetirati bez ikakvih kablova koje ja stvarno nemam i da li korištenje custom roma igra kakvu ulogu pri ostvarivanju garancije na ovo što sam ja naveo. Čitavši zadnje postove, vidim da to ovisi od servisa do servisa, no, ako bih ja vratio stock rom na njega, da li je praksa servisa da oni provjeravaju takve stvari i slično. Hvala!