Citiraj:
Autor Stewanov
Da to mi je jasno...mene je zanimalo mišljenje o kvaliteti i tako to...a pretpostavljam da bu mi bio ziher bolji izbor od sadašn jeg koji je bio stock opcija na Koni Blast...nekakav WTB Speed V Sport SE... 
|
I ja sam imao taj na svojoj Koni. Ok je sic za gradsku voznju, ali za duze rute zaboravi.
Ono na sto trebas pazit je da ti sic nema debelu spuzvu, a ti uz to jos recimo nosis bicke sa pelenom. To ce te nazuljat sigurno.
Ja sam trazio sto tanji sic, da skoro uopce nema spuzve bas zbog toga sto furam pelenu pa da me ne zulja na duzim rutama.
Citiraj:
Autor jed2i
Kupio sam hero3 black danas
kamera rastura, nemre se uspoređivati uopće sa hero2, gro je bolja, posebno u uvjetima lošeg svjetla, dinamički raspon je puno bolji, točnije mjeri svjetlo itd... i remote radi mrak 
|
Cekamo snimku. Uzimaj bord i idi na Pohorje
Citiraj:
Autor Mate
Pa kako bi onda zapakirali te gume ako šalju poštom? Vjerojatno ih saviju u osmicu, pa onda suprotne krajeve preslože jedan preko drugog. Čini mi se da tako ne bi deformirali žicu.
Evo jedan zanimljiv pokus čike Sheldona http://www.sheldonbrown.com/rinard/tirebead.htm .
|
Da, u pravu si. Saviju ih ali im ocito ne smeta jer se ne spiga zica. Bar tako pise na netu, i nitko se ne zali.
EDIT: sad vidim da je Deda dobio normalno zapakirane. Ocito jedni salju ovako, drugi onako, no nebi trebalo biti problema - bar tako ljudi kazu.