Tema: PayPal
View Single Post
Staro 08.02.2013., 14:10   #1776
bliss_zg
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Nemogu nazalost, jer je on napravio "end contract" odmah nakoj kaj je nakucao sate.
Dao sam mu negativan feedback, ali ocito mu to ne znaci previse. Sad se vise ne pojavljuje niti na skypeu.

Ma inace sam dosta radio preko odeska i sve korekto bilo, ali inace stavim weekly limit na 10ak sati ili nekakav max i nakon toga zavrsim "contract".
Ali sad kako sam zaboravio skroz staviti to nisam ni dolazio gledat tamo te formalnosti. Support centar ne pomaze ni malo, samo kopiraju pravila nekakva njihova o tome kako mu moram platit i da je proslo vrijeme za zalbe.

Eto onda za ubuduce samo ako netko radi u principu je najbolje zaobic i dogovorit se preko placanje direktno ili fixed price, sa time ako ide fixed vecinom traze 20-30% unaprijed i kada to platite opet ste izgubili lovu, ako vam napravi fuš posao.

Mozda neki odvjetnik pogleda temu pa nabaci komentar, dal mi oni imaju pravo radit ovrhu i na temelju cega tocno i jel itko dobio iz inozemsttva ista? Jer mi je paypal acc od sestre regan na toj stranici, a moji podatci po detaljima racuna na odesk.com.
Pa se mozda mogu pravit lud da ja nikad nisam bio tamo
bliss_zg je offline   Reply With Quote