View Single Post
Staro 07.02.2013., 19:31   #657
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Da se razumijemo, shvaćam te u potpunosti, i sam sam imao masu netipičnih mobitela, tj u svakakvim bojama, počevši sa narančastim 8210 tamo davne 99e, zlatnom 6510, crvenim k750i, itd, da ne nabrajam sve, potrajalo bi
Ali, ovaj žuto sivi 8s mi je stvarno stvarno predrečav
Meni bi sad ovo bio mob za imat u toj kategoriji netipičnih
I meni je bila kad se pojavila. Volim rugged stvari
Kad se sjetim koliko sam htio 5100 kad se pojavila.

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
O, teške riječi. Jesu, dosta su precijenjene, uzmi modele prije 2-3-4-10g, nebitno, i usporedi sa konkurencijom (po karakteristikama), pa usporedi cijenu. Grozno. Precijenjeno do bola.

Što se tiče symbiana, meni je i dan danas symbian najdraži os, i razmišljam uzeti si (opet) jednu X6 nokiu za kikiriki kao backup mob, da konačno umirovim D500
Nokia bi trebala tužiti Apple zbog toga što su im preuzeli primat u prepakiravanju zastarjele tehnologije, baš u tom periodu o kojem pričaš
Srećom su opametili. Kad se sjetim da su aparate s bluetoothom i VGA kamerama cijenili kao suho zlato kad je SonyEricsson davao K750/W800 za istu ili manju cijenu...

Srećom, WP8 izgleda kao da će ih izvući. Imaju 620 za široke mase, 920 za one koji moraju imati najbolje i 820 za sve ostale. Kad PureView dođe, eto i wannabe fotografa koji će po foto forumima flejmati kako su im fotke ravne onima koje radi 5D MkIII itd...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline