View Single Post
Staro 07.02.2013., 16:42   #651
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Jasno da postoji, ne jedan nego više njih. Drugi put zguglaj malo
Ja imam Xperiu P, koja ti je u aluminijskom unibody kejsu
Onako na prvu, da ne guglam detaljno, u zadnje vrijeme, metalni su ti HTC One S, HTC Sensation, Motorola Razr (kevlar).
Odlično, ali nisam vidio metalni WP8. Možda te zbunilo što sam spomenuo iPhone, ali mislio sam uglavnom na WP8. Ako su WP8 high end uređaji ovako plastični, što će tek metalni biti...super high end za 1000 eura . Znam za par metalnih Androida, ali ne bih natrag na Android. Što više mogućnosti imam, to više petljam po njemu i mijenjam ROM-ove i gluposti. Gubitak vremena

Citiraj:
Vidiš, a meni je taj žuto sivi tako drečav (kričav), da bi se po mom mogao svidjeti samo prosječnom 13-godišnjem dječačiću. Bez uvrede, meni ostavlja takav dojam.
Nisam baš 13-godišnji dječačić, ali mi se sviđaju uređaji koji odskaču od nepisanog pravila da sva elektronika mora biti upakirana u crno (90%) ili srebrno (10%) kućište. Mi, grafički dizajneri....
Imao sam Ericsson T65 (plavi), pa SonyEricsson W800 (bijelo-narančasti). Danas mi se na prvi pogled svidjela i Xperia Go (žuta), a 8S (sivo-žuti) i Lumia 620 (zelena i žuta) su ljubav na prvi pogled
Crazy and I know it

Citiraj:
Razlika u cijeni - ista stvar kao i sa iphoneom - precijenjenost. Kod Nokie zbog starog ugleda, a apple je ipak priča za sebe.
Neću Apple braniti iako sam usko poslovno povezan s njima, ali Nokie nikad nisu bile precijenjene. Vjerojatno misliš na E52, E72, i E6 kojima cijena po oglasima već 2 godine (a i više) ne pada. Mene je to ljutilo neko vrijeme pa sam se pomirio.
Svi vrište...Symbian je mrtav, ali na njemu imam sve što mi treba (osim pouzdanog PDF i Office readera) i osim low memory poruke, problema nije bilo nikakvih. Krepala mi E55 nakon 2 godine, i onda sam kupio E72 i platio je isto koliko je koštala kad sam kupio E55. Vrijedi toliko koliko košta, barem meni. Ako je tako i s WP8, nitko sretniji od mene, ali da 820 košta kao 8X (2000-2200 kn), ne bih uopće razmatrao 620.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.02.2013. u 16:58.
1v@n je offline