Citiraj:
Autor 1v@n
Igrao sam se danas malo s 8S i 8X u trgovini. Najviše me zanimala kvaliteta plastike/izrade.
Moram priznati da nisam primijetio da išta kod 8S zijeva, ali nisam impresioniran tom mat plastikom. Jedan Huawei U8650 mi djeluje bolje i kvalitetnije što se tiče kućišta.
|
Zijeva obično samo donji dio maske, odvojivi, točno ispod win tipke. Rekoh, ja sam vadio nekoliko komada drito iz kutije i svi su imali lufta, a najviše baš žuto sivi primjerak.
Citiraj:
Uzmem paralelno 8X u ruke i svoju E72 i...jednostavno ne mogu shvatiti zašto još uvijek ne postoji smartphone s metalnim kućištem (a da nije iPhone).
|
Jasno da postoji, ne jedan nego više njih. Drugi put zguglaj malo

Ja imam Xperiu P, koja ti je u aluminijskom unibody kejsu

Onako na prvu, da ne guglam detaljno, u zadnje vrijeme, metalni su ti HTC One S, HTC Sensation, Motorola Razr (kevlar).
Citiraj:
Usput, sivo žuta kombinacija kod 8S izgleda fenomenalno uživo.
Koga zanima mobitel, nek ide uživo vidjeti jer na slikama se apsolutno nikakav dojam ne može dobiti o tome kakav je mobitel.
|
Vidiš, a meni je taj žuto sivi tako drečav (kričav), da bi se po mom mogao svidjeti samo prosječnom 13-godišnjem dječačiću. Bez uvrede, meni ostavlja takav dojam.
Citiraj:
Navodno im uskoro dolaze i Lumia demo modeli, pa me baš zanima direktna usporedba. Pogotovo između mat i glossy maski kod 620.
Jel ikome jasno zašto je razlika u cijenama 8X (2000 kn) i Lumie 820 (3400 kn) tolika na njuškalu i okolo po ostalim oglasima?
Radi se o uređajima iste klase i cjenovnog ranga.
|
Razlika u cijeni - ista stvar kao i sa iphoneom - precijenjenost. Kod Nokie zbog starog ugleda, a apple je ipak priča za sebe.