Igrao sam se danas malo s 8S i 8X u trgovini. Najviše me zanimala kvaliteta plastike/izrade.
Moram priznati da nisam primijetio da išta kod 8S zijeva, ali nisam impresioniran tom mat plastikom. Jedan Huawei U8650 mi djeluje bolje i kvalitetnije što se tiče kućišta.
Uzmem paralelno 8X u ruke i svoju E72 i...jednostavno ne mogu shvatiti zašto još uvijek ne postoji smartphone s metalnim kućištem (a da nije iPhone).
Usput, sivo žuta kombinacija kod 8S izgleda fenomenalno uživo.
Koga zanima mobitel, nek ide uživo vidjeti jer na slikama se apsolutno nikakav dojam ne može dobiti o tome kakav je mobitel.
Navodno im uskoro dolaze i Lumia demo modeli, pa me baš zanima direktna usporedba. Pogotovo između mat i glossy maski kod 620.
Jel ikome jasno zašto je razlika u cijenama 8X (2000 kn) i Lumie 820 (3400 kn) tolika na njuškalu i okolo po ostalim oglasima?
Radi se o uređajima iste klase i cjenovnog ranga.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.02.2013. u 14:46.
|