Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
uf, taj mob je odlican. Koje je boje?
I da, tezina uooce nije strasna, naprotiv, definitivno doprinosi premium osjecaju.
Obavezno par rijeci, da nama, maloj sacici ljudi, das priliku da i mi uzivamo u tvom uredjaju. 
|
Odlucio sam bio da mi je dosta vise crnih uredjaja pa sam odlucijo da cu uzeti neku boju. Odabir je pao na zutu il bijelu al posto bi zutu cekao jos mjesec i po duze uzeo sam bijeli. Kad dodjem doma poslikam mob i za vikend cu opaliti i par fotki sa mobom. Ovak na prvu mob je jako brz. Tezina meni osobno jako odgovara i bas je super osjecaj moba u ruci. Velicina moba mi je taman odgovara za uporabu sa jednom rukom. da je imalo veci klizio bi iz ruke. Jedinu zamjerku sto imam u startu je sto je dosta toga prazno na mobu, nema skype, gps je prazan (nema mapa) i tak jos pokoja aplikacija al to se ionako sve skine sa neta pa ne predstavlja neki problem, iako sam ocekivao da ce bar to staviti po "defaultu". Kad se poigram malo vise sa mobom javim vise dojmova (btw ne radim usporedbe sa iosom il androidom) samo cu komentirati sam uredjaj.