Citiraj:
Autor trouble
Pa vidim da ih ipak najviše ima....
|
Ma gdje? Ima ih pet, 5 od 38
kategorija. A oni bi trebali biti precizni, jer im je to, navodno, prednost pred ostalim tenkovima. Kad se god priča o UP njem. tenkovima uvijek se poteže taj argument: "možda nisu najbrži, možda nemaju najbolji oklop, možda nemaju alfa dmg, možda nemaju DPM, ali su
precizni". Precizni MAY ESS.
Pogotovo u bitnim tier-ovima ih nema. U T6 i T8 TC-ovima ih nema nigdje,
nigdje.
U T6: KV-1S (RU) je osnova, T-150 (RU) i ARL44 (FR) su nekad blokeri, a sniper je isključivo M18 (US).
U T8: baza su T32 (US) i AMX50-100 (FR), za rush IS-3 (RU). Scout je AMX13-90 (FR).
Švabo je konkurentan
jedino za SPG slot. I
E-50M rastura u klanskima, jedini njem. tenk koji se koristi.
Vozim/o ja Jagdpanthera, Tigere, E-75, E-50 i oba Panthera. Ali to je isključivo za moju zabavu u randomima. Nigdje gdje treba bit kompetitivan se ne smijem pojavit s njima.
Citiraj:
Autor CatKiller
Krenut cu onda i USA granu u paraleli s njemačkom. Morali su nekako hendikepirati (=balansirati) švabe inače bi svi samo panzere vozili (izuzev potlačenih nacija u WW2).
|
Moda si u pravu. Da im tenkovi valjaju nitko ništa drugo ne bi vozio.

Kod Amera, a i općenito, osnova je T110E5 teški tenk. To je trenutno prvi pick svima koji traže T10 tenka. A i čitava ta grana je pre*ebena. Stvarno trenutno nemaju lošeg heavy tenka.
Citiraj:
Autor CatKiller
Moram naučiti gmizati iz baze jer odjurim i onda me pwnaju prije nego moj tim izgubi svoju zastavicu iz vida. Najbolje rezultate postizem kad ostanem 30 sec u bazi pa se onda pokrenem.
|
Probaj zauzet neki povišen položaj odakle možeš pokrivat bazu ili prvu liniju prvih 5-6 minuta bitke i prati što se događa na mapi. U proboj idi tek kad budeš poprilično siguran gdje su svi njihovi tenkovi. Najbolji igrači imaju nerealno dobar pregled bojišta.