View Single Post
Staro 06.02.2013., 12:51   #632
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Meni recimo nije baš jasno kada netko dođe u Ranked i krene feedati. Što ne shvaćaš da svoje bodove isto uzimaš, kao i nama ostalim?

Ja se više niti ne živciram u rankedu...samo mi je žao što nemam nekog kvalitetnog duo tko može pokriti razne pozicije, pa da se zajedno uzdignemo, ja sam u Silver II trenutačno, makar mi je žao, da nisam pomagao frendovima da se dignu s niskog ela bio bi u gold 5/4
Mah, ima nas svakavih

Ja sam sada se razživcirao ko nikad u životu... Igram s katom u midu i imam na botu cait i tryndamere, na topu, darius i garen...

I krenemo 1:8 gubiti, ja imam 1:0, ostala ekipa koma.. I lagano počnu igrati i score je bio nekih 8:12, i mi njih ace.. I ja velim, push mid i lagano mi rušimo turrete.. I onda oni počnu focusati Volia i 2 puta nas ace i ja si mislim gotovo sad je već 25:14 za njih nema šanse više.. I oni nas dalje ubijaju ali mi rušimo turrete... I krene jedan TF 4v5 ja čekam i uskačem, napravim triple, ace ih i krenemo mi u bazu njihovu... Ja stanem na gljivu i krepam, a garen i cait s punim HP u bazu.. sruše turret u bazi, inhibitor isto, i ostanu samo 2 ona prije nexusa... I garen ruši jednoga (i sruši ga) a ja pratim cait (njihovi su još 10-tak sekundi bili mrtvi) ona se okrene i ide ona farmati jungle... Inače ima score 3:8, teko nešto.. I garen sruši i drugi turret i krene tuči po nexusu i nije ga uspio, samo zbog te Cait...

Na kraju smo dobili, ali umro sam.. Joj da sam tamo bio kraj nje, mislim da bi ju zagutil s kablom od miša..

BTW. Novi skinovi: http://www.lolking.net/news/new-skins-jayce-blitzcrank

EDIT: U zadnja 2 dana prilikom svakog loadanja u igru mi izbaci BUG SPLAT... Netko zna nešto o tome?

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 06.02.2013. u 13:35.
Mommistake je offline   Reply With Quote