View Single Post
Staro 06.02.2013., 08:50   #3990
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
mah, isto ko' da se kupuje zena, pa je vazno hoce dobro izgledati samo prve dvije ili pet godina..........

nije niti XFX (zapravo jel, sisa), niti CM, niti Corsair, niti bla bla bla - srot napajanja. jedino ako cete ih drzati nategnutima na 90% ili vise raspolozive snage, e to ih bude ubijalo. negdje sam citao da proizvodaci inace i rade napajanja za koja, po snazi, ocekuju da ih korisnici iskoristavaju u najboljem rangu - od 40 do 60%. a tu je i najbolja efikasnost, naponi ne padaju itd itd.

covjek zapeo za garanciju i neka kupi taj CM. ima tko misljenje da je doticni CM - los? ne, jer nije. ima boljih ok, neka ima....... ali ima i gro losijih.

isto za kondenzatore je netko spomenuo, naotvarao sam se podosta napajanja, onima koji su otisli kondenzatori su iz poznate grupe MS, Linkworld, JNC, LC power i ostali srotovi. prakticki rijetko koji brand nakon 5 ili vise godina je imao lose kondenzatore. kvragu, imao sam seasonica od 200W iz 1998-e, napajanje iznutra kao novo . naponi stabilni, jos ima regulaciju ventilatora preko temperature........ a ono, 14 godina staro napajanje.

stoga - ako je covjeku vazna garancija, neka uzme CM ili neki Corsair. EOD od mene.

Burko je offline   Reply With Quote