View Single Post
Staro 06.02.2013., 00:25   #1768
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Ako se raspravlja o cijenama iz dućana nema nikakvog razloga da se ne raspravlja i o cijenama sa njuškala. Trolanje koje može proizaći iz tog je druga stvar. Sve da i uopće nema garancije ili je kraća za godinu dana, jeftiniji su. Sasvim dovoljan argument pogotovo u današnje vrijeme. A u mom slučaju, tu je i puna garancija od 2 (dvije) godine, potvrđeno od samog agramservisa.

Ja sam isprobao manje više sve ROMove uključujući i Viper, garancija je priznata. Doduše mob se nije htio uopće upalit, dogodilo se to nakon pada što je rezultiralo i puknućem ekrana, izvana se niš nije vidjelo al su se boje prelile. Pod garanciju je promijenjena matična ploča.
Tak da ako ti kojim slučajem neće htjet priznat garanciju (u što sumnjam) udri malo jače o pod samo pazi na ekran
koji ti se ROM pokazao dobrim?
ja sam rootao i stavio gore IcecoldJelly od tu kolege forumaša LoRDAcLOCKANA, nisam primijetio neke errore, samo mi se danas usred poziva mob kao ugasio, prekinuo zvuk, izbacio zelenim slovima Android, i onda nakon sekudn dvije ponovno vratio u poziv, s tim da poziv nije pukao
Gabre je offline