View Single Post
Staro 05.02.2013., 19:04   #3988
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pitam zato sto me zbunio post kolege koji ga je kupio:

Koliko ja vidim, iz napajanje ide fiksni 24pin atx i 8pin kabel, i na slici se vidi da su oba sleevana:

http://www.corsair.com/en/media/cata...view_cable.png

Nadalje, nije mi bas jasno, sa napajanjem dolazi 8 kablova, a na napjanju postoje samo 4 utora, znači 4 kabla su sama po sebi višak.

I zadnja stvar, kolij je udaljenost od jednog do drugog sata priključka na kablu? Situacija je da imamo dva diska i spojili bi ih jednim kablom.
ej,eto vidio da komentiraš moj post pa da pojasnim.Naravno ,slika je kriva ,kao i obično uljepšana stvarnost.8 pinski ti je pločast kao i ovi modularni i ne dobiješ ih 8 ,već 4. Uz dva fiksna 24+8,dobiješ modularne: jedan 6+2 pinski za grafu,dva sata kabela s dva sata konektora(udaljenost sam naveo oko 10 cm ,premalo za iole malo veće kučište),jedan kabel za molexe i to je to,dakle 4 kabela.Možda za neko zapadno europsko tržište i dolaze slivani i 8 komada,al kod nas nažalost ne!
Moram se ispraviti ,moja reakcija kod izvornog komentara je bila malo prenagla,napajanje nije loše,jače je od starog cx 400 koji je bio pila,isto tiho,3 godine gare i modularno ,tako da za 370kn nema boljeg kod nas.
Naravno da ima mana ,al opet ne košta 600kn!
idealno za manju konfu!
Da ,ako imaš dva diska bez brige češ ih spojiti jer su diskovi vjerojatno blizu jedan drugog.Samo budeš morao koristiti i drugi za pržu (ako ju imaš),pa za grafičku ,i opet ti je gužva ,a pošto su kablovi plosnati ,još ih je teže pospremiti nego slivane!
nadam se da sam pomogao!

Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 05.02.2013. u 19:14.
emilblomsky je offline   Reply With Quote