View Single Post
Staro 05.02.2013., 13:17   #3968
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Imaš slike na linku kojeg sam stavio. I još ih možeš zoomirati. Koliko vidim, kabeli su Corsair standardno pločasti.
Pitam zato sto me zbunio post kolege koji ga je kupio:

Citiraj:
E sada najveći broj ljudi će privuči modularnost,pa nešto o tome!
Da pojednostavim:smeće!
Ok,napajanje je bagatela ,370kn,al ovo mi je jadno!
24 pinski atx kabel je slivan,ali puno lošije kvalitete od mog starog cx 400!
8 pinski nije,već je izgledom kao modularni kablovi ,i to totalno predugačak i onako spojen na kučište od napajanja izgleda jadno!
Imate dalje tri konektora za sata kablove ili molexe,i tu je sljedeći problem.
Ako imate više diskova zaboravite ovo napajanje jer je razmak između dva sata konektora tako mali da ću ja u svome antecu nsk(koji je zbilja malo kučište), morati pomicat disk da bi mogao staviti na jedan kabel njega i pržilicu.Ako ne pomaknem ,trebaju mi već dva kabela ,drugim riječima ,već ste iskoristili dva konektora na napajanju,i srećom ostao mi je jedan da na njega stavim vent!
Na kraju ,imate još jedan 6+2 pinski za grafičku i to je to.
Na kraju,ok ,imam novo napajanje,gara tri godine,staro sam super prodao,tako da sam zadovoljan.
Koliko ja vidim, iz napajanje ide fiksni 24pin atx i 8pin kabel, i na slici se vidi da su oba sleevana:

http://www.corsair.com/en/media/cata...view_cable.png

Nadalje, nije mi bas jasno, sa napajanjem dolazi 8 kablova, a na napjanju postoje samo 4 utora, znači 4 kabla su sama po sebi višak.

I zadnja stvar, kolij je udaljenost od jednog do drugog sata priključka na kablu? Situacija je da imamo dva diska i spojili bi ih jednim kablom.

srale7 je offline   Reply With Quote