Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 05.02.2013., 10:20   #6577
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ja osobno nikad ne bih obukao zvučnik u "krzno", al ako tebe veseli, ko sam ja da prigovaram.
A što da ti kažem , draga gledala meterijale za neku torbicu , ja zvrkao okolo i onda mi upalo u oko. Inače ovo je više kao 'pliš' nego 'krzno'. Bilo je i krzna ali nikako nisam mogao opravdati trošak od oko 300tinjak kn po metru za ovako nešto. Iovako me ta kutija došla na kraju oko 650kn. Rekao bi čovjek to je malo drveta ali ovo + ono - skupi se
Znat da nečeš vjerovati ali kad čovjek pogleda svojim okom a ne kroz objektiv preko tih loših slika , stvar je odlično sjela u prostor. U biti mi je bilo žao na to staviti centralni.

Citiraj:
I zamjerka na to što fotke nisu složene po redu.
Meni to pogotovo ide na živce jer im plačam 25 baksa godišnje za Pro acc. Koriostim taj servis za slikice od 2006g. i nikad nisam imao ikakvih zamjerki . sve do sad kad su išli raditi tu majmunariju s "upgrejdiranjem" . Nikako da shvatim zašto su išli popravljati nešto što je sasvim uredno i dobro funkcioniralo. Sad je to čisti izvor frustracije! Kao da su odlučili sve napravit privlačnijim onom tipu ljudi koji 24 sata dnevno bulje u hebeni fejsbuk...onim bredikulima šta po gradu nabadaju prstima po ekranima mobitela je moraju netom uslikano odmah uplodirat : Grrr
Objašnjenje help službe je da korisnici moraju bit logirani jer se inače svi automatski preusmjeravaju na novi beta "format" stranice u kojem nedostaju neke važne funkcije kao taj slajdšov a da stvar bude gora , ne zna se hoče li sve te funkcije biti uopče inkomponirane u novi 'sistem'.

Uglavnom , znaš kako je do sada izgledala slikovnica.
Mogao bi linkati i na mapu ali mi se čini bolje linkati na "vju as slajdšov" jer mi je neusporedivo bolje.

Kao što vidiš taj sistem i dalje funkcionira / slikice su poredane po redu tako da nisam ni primjetio da su slikovnice razjebane dok mi netko nije dao hint da se odlogiram i pogledam kako izgleda to izgleda.

EDIT: morao manualno posložiti hrpetinu slika po redu na novom sučelju. :-/
Sad bi trebalo nekako šljakat.

Citiraj:
Jedno pitanjce, čem služi ova konstrukcija od navojnih šipki na glodalici?
Služi da je ne bacim.
Gledaj , glodalicu sam platio 200tinjak kuna. Do tad sam taj alat posuđivao od nekpog ali čovjeku krepala. Ulaganje u alat kojeg rijetko koristim mi nije imalo smisla.
E sad , to je bilo tako 2006 a nije baš stala u kutiji od tada
Dpo danas se raspalo sve što se moglo raspast. Čak je i motor prozujao / izašlo malo bijelog dima kad sam naišao na vijak
Uglavnom , kad mi se raspao onaj crni vrag za zaključati dubinu glodanja , i kad se komad MDFa pokazao kao ograničavajuče riješenje , kupio sam navojnu šipku da osposobim namještanje visine.

Znam da bi trebao kupiti novu prije nego me ova ubije ali nijedna mi se ne čini idealnom a ja ne volim davati novac za stvari s kojima nisam u potpunosti zadovoljan tako da još koristim tu "skalameriju"
Čovjek se snalazi s onim što ima / nema svatko toiko novaca za kupovinu stvari koje mu se ne sviđaju.

@Ziiky - odgovorim ti na PM.
Iovako bi me hifiči vjerovatno obisili jer sam od prekjučer ubacio drvenariju , HT , subvufer i filmove u temu

Da ne bude sve "oftopik" ... stvar šljaka u kombu s LTCom preko miniDSPa s 2 B&O ICE modula od 200w. S obzirom da se koristi kao produžetak centra - meni dosta

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 05.02.2013. u 12:36.
Imagine je offline   Reply With Quote