View Single Post
Staro 05.02.2013., 08:44   #1054
orbital_station
Premium
Moj komp

orbital_station's Avatar

Datum registracije: Oct 2012
Citiraj:
Autor The Player Pregled postova
Zasto ti se cini najbolji

Kostati ce te oko 30€ ako bude u gift shopu
KV-5 mi se cini najbolji iz osobnog iskustva.

Na wot forumu sam vidio sto pisu ljudi o premium tenkovima. Naravno svakom je trava zelenija u susjedovom dvoristu.

Iz osobnih susreta sa tim tenkovima došao sam do zakljucka da je kv-5 gori neprijatelj nego svi ostali. Istina spor je, ali cesto se dogodi da ga s leđa dingam, ravnu kupolu pod 90 dingam... Istina ima ono malo govno naprijed, ali vidim kako ekipa sakriva taj dio i owna po mapi. Dmg mu je solidan, penetracija isto.

Recimo ako moram ic 1 na 1 protiv premiuma nekog, rađe bi se tuko s lowetom nego kv-5.

Kad naiđem na KV-5 sa tier 9 ili 10, naravno izownam ga, ali isto tako i ove ostale.
Nekako i matchmaking favorizira kv-5, ali to je subjektivno opazanje.
btw, koliko vise permiumi dobivaju kredita od ostalih?

Hmm, u zadnje vrijeme dosta igram wot, mozda bi i dao tih 220 kn za tenka, barem bi si rijesio problem sa parama. I mogao bi igrat u miru tier 9 i 10.
Ovako kad god sjednem u is 4 samo zbrajam dmg i uzalud potrosenu municiju (dinganje, promasaji...). Cekam dok mi se ciljnik ne smanji do kraja iako bi nekad mogo i riskirat i puknut Igram ziheraski, da sto manje izgubim. Vjerujem da sam tako kostao moj tim dosta pobjeda.

Zadnje izmijenjeno od: orbital_station. 05.02.2013. u 08:56.
orbital_station je offline   Reply With Quote