View Single Post
Staro 08.06.2005., 12:14   #99
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
NAJVEĆA !!! pušaćka zabluda je:"... moram zapaliti da se smirim jer su me svi iznervirali ..." Istina je da morate zapaliti jer ste nervozni i živčani radi POMANKANJA NIKOTINA !!! Svi vi ste FIZIČKI ovisni o nikotinu. Nikotinska ovisnost je gora i od heroinske ovisnosti. Nije zezancija.

Kažem ponovo, dimio sam 13 godina, i JEDINI način prestanka je da se digneš ujutro i ugasiš i kažeš DOSTA ! ne budem malo po malo smanjivao, žvake, flasteri, ... sve su to sranja ...
Nakon što sam ugasio zadnju bio sam LUUUD 100 na sat 6 mjeseci (nisam vjerovao da moguće biti još luđi ) onda su se stvari smirile (našao sam zamjenu u Chio chipsu od paprike i Coca-Colama od pola litre) i nakon 6 mjeseci su se stvari smirile. Najteže mi je bilo poslije ručka n zapaliti i kavu bez cigare (tako da nisam pio kavu dvije godine zato sada pijem 0,5 litre dnevno pa se toga treba odučit ) i otići i piti bez cigare, zato sada zatamanim bocu Balića sa ledom bez da pomislim na cigaru/etu. Uglavnom nakon što zadnju ugasite čeka vas pakao od 6 mjeseci i tek nakon 3 godine nepušenja možete reći sada sam nepušać, meni eto nakon 13 godina laganja samog sebe da me cigarete "smiruju" curi 6 godina da ne pušim ... dakle sada sam NEPUŠAČ !!!
Šest mjeseci te prašila nervoza
Bedara teška
Ja danas odlućio prestat,za ozbiljno
Bit ću lud neko vrijeme al će valjda uspit to neutralizirat cips,bomboni i takve gluposti
Inaće pušim već 6 g od 3 razreda srednje pa je vrijeme da se prestane
Gemmy je offline