Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
NAJVEĆA !!! pušaćka zabluda je:"... moram zapaliti da se smirim jer su me svi iznervirali ..." Istina je da morate zapaliti jer ste nervozni i živčani radi POMANKANJA NIKOTINA !!! Svi vi ste FIZIČKI ovisni o nikotinu. Nikotinska ovisnost je gora i od heroinske ovisnosti. Nije zezancija.
Kažem ponovo, dimio sam 13 godina, i JEDINI način prestanka je da se digneš ujutro i ugasiš i kažeš DOSTA ! ne budem malo po malo smanjivao, žvake, flasteri, ... sve su to sranja ...
Nakon što sam ugasio zadnju bio sam LUUUD 100 na sat 6 mjeseci (nisam vjerovao da moguće biti još luđi ) onda su se stvari smirile (našao sam zamjenu u Chio chipsu od paprike i Coca-Colama od pola litre) i nakon 6 mjeseci su se stvari smirile. Najteže mi je bilo poslije ručka n zapaliti i kavu bez cigare (tako da nisam pio kavu dvije godine zato sada pijem 0,5 litre dnevno pa se toga treba odučit ) i otići i piti bez cigare, zato sada zatamanim bocu Balića sa ledom bez da pomislim na cigaru/etu. Uglavnom nakon što zadnju ugasite čeka vas pakao od 6 mjeseci i tek nakon 3 godine nepušenja možete reći sada sam nepušać, meni eto nakon 13 godina laganja samog sebe da me cigarete "smiruju" curi 6 godina da ne pušim ... dakle sada sam NEPUŠAČ !!!
|
Šest mjeseci te prašila nervoza
Bedara teška
Ja danas odlućio prestat,za ozbiljno
Bit ću lud neko vrijeme al će valjda uspit to neutralizirat cips,bomboni i takve gluposti
Inaće pušim već 6 g od 3 razreda srednje pa je vrijeme da se prestane