View Single Post
Staro 02.02.2013., 18:48   #383
M.U.P.
Premium
Moj komp

M.U.P.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor newyxX Pregled postova
Ma zašto molim te? Ako netko zna igrati s snajperom kojeg je imao dovoljno srece naci ti bi mu ga oduzeo jer si laka meta? Ma hajde.

5 minuta vrebanje nekog i cekanje da se isti umiri i pogleda recimo u ruksak i pritisak na mousa sa namjestenim zeroingom i metom u sredini nije neko znanje vec je samo strpljenje i cekanje na clear shot..

jos je veci lol da od 2 metka sa 50cal explodira auto.. (da je hit u rezervar ne bi rijec rekao).. koliko cujem, sa as50 se moze srusit i zgradu?

ako ces se vodit realnoscu onda bi i jedan metak iz makarova u prsa ubio covjeka..

doduse, da snajp nije one shot kill ne bi imao nekog smisla.. to stoji svakako..

Citiraj:
Autor PointDexter Pregled postova
Neznam ako ste gledali novi video of Frankiea... rekao je jedan zanimljiv detalj što se tiče standalonea. Kod starta servera na mapi će se spawnati konačan broj zombija, dakle neće se spawnati pojedinačno kada se player približi zgradi. Teoretski je moguće istrijebiti sve zombije na serveru. Naravno do sljedećeg restarta.

meni se to cini prilicno lose..

dakle recimo u elektri se odmah spawna recimo 100 zombija i oni ostaju.. prvi igraci koji dodju lootat mogu ubit sve zombije i poslije je svima elektra cista?

to bi imalo smisla da se recimo svakih sat vremena spawnaju novi zombiji do tog maximuma..

prica se o puno boljoj optimizaciji, bez fps dropova u gradovima.. sad su veliki problem upravo zombiji koji koriste soldier modele iz arme ako ja to dobro kuzim i oni ubijaju cpu.. sve se bojim kako i koliko su oni uspjeli to optimizirat, jos uz spomen par tisuca zombija na mapi :/

ja ne mogu docekat da izadje standalone upravo zbog nade u optimizaciju i da mi fpsi na 965be i 6950 ne padnu ispod 30..
to mi je zapravo prvo i osnovno zasto cekam standalone.. (i hackeri ofc)
ostalo vise manje moze ostat isto..

Zadnje izmijenjeno od: M.U.P.. 02.02.2013. u 18:57.
M.U.P. je offline   Reply With Quote