View Single Post
Staro 02.02.2013., 10:38   #589
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
FFS lupaš o multitaskingu a veliš nisi probao? Multitasking normalno radi. Iako ne znam što zapravo ti smatraš mutitaskingom:/
I u koje to aplikacije sporo ulazi i definiraj ''sporo''
U bilo koje Ako sam bio u marketplaceu, otvorim viber, treba mu par sec, iz vibera otvorim link za webpage u ie, i kad se vraćam u viber natrag iz ie, traje maltene pol minute dok otvori viber (samo idu one točkice gore desno u vrhu ekrana).

Citiraj:
Prvi glas, meni se to nikad nije desilo. Dupli tap i delete
Stisni i dugo drži del tipku na većoj količini teksta. Ne da samo zašteka mob, nego proizvede i nekakav glupi zbuggani zvuk.

Citiraj:
Tako je zamišljen, meni je recimo to OK. Posebice jer je sortirano po nazivu a možeš i koristiti tražilicu ili pak skočiti na grupu po prvom slovu. Meni se recimo osobno to više svidjelo do podjele po ekranima pa više ne znam što mi stoji gdje.
Tebi je ok, meni nije, nelogično mi je scrollat dolje do preksutra, bez obzira na mogućnost skakanja po prvom slovu.
Kombinacija s više ekrana mi je daleko bolja jer si tematski složim tri ekrana i mir - osnovni appovi, aplikacije za posao i treći ekran za igre i multimediju.

Citiraj:
Koji appovi? Meni WhatsApp radi savršeno i bez ikakvog kašnjenja.
Koristim skype, viber, whatsapp i line, zbog povećeg broja ljudi s kojima komuniciram, pa kako tko šta koristi, tako moram i ja, što zbog posla, što privatno, jbg. Nekad dođe notifikacija normalno sama, nekad vidim tek kad uđem u app, bez obzira što su na svima uključene notifikacije uredno.

Citiraj:
Jel takav problem instalirat Battery Info? Prikazat će ti postotak i Time Remaining + možeš ga dodat da stoji na lock screenu
Nije problem, nisam tražio takav app na marketu uopće, ali je retardirano ne imati to implementirano u sam os u 2013.-oj godini

Citiraj:
Ma daj. Pa meni je kvaliteta izrade miljama ispred nekog plastičnog Zmazunga. Gdje to zjeva? Naprotiv moram se pomučit ko kreten ako je hoću skinut.
Napisao sam ti, točno ispod win buttona. Nisam rekao da se lako skida, nego da zijeva, na svim primjercima koji su bili u trgovini (ja sam ih iz kutije vadio), na nekima malo, na nekima preko 1mm lufta. Kvalitetu 'plastičnog samsunga' koji mi je primarni mob za duge poslovne razgovore ću ti rado pokazati kad god se nađeš u mom kraju (D500 kojeg imam od trena kad su postali dostupni za kupit, sa originalnom baterijom, maskom, koji radi dan danas kao prvog dana , ili još starijeg S500, koji izgleda još 5x očuvanije jer je još kvalitetnija izrada bila (da ne spominjem još jedno 20ak samsunga kao sek. mobitel koje sam imao, no to je offtopic i nerelevantno)).

Edit na tvoj edit - ne smeta me taj kvazi manjak memorije, jer ne trpam na mob sve i svašta, nego mi treba 10, max 15 appova za normalan rad i to je to. Da je debilno što se ne može inst. app na sd card, je, ali što je tu je, bar ga ima, za razliku od nekih drugih mobitela koji niti nemaju utor, pa si ograničen i sa storage prostorom za filmove i glazbu (nije da to meni treba, nego samo mišljenje).
Što se tiče flashanja i moddanja, nije u tome stvar (govorim s mog gledišta), to je već stvar pojedinca, i rasprava je bespredmetna. Na stranu 'kupovanje' aplikacija i ostali bonusi customizacije....