Citiraj:
Autor daxxx88
ne, trebaš imat karakter pa si isprogramirat svoj OS onakav kakav baš ti želiš 
ti isto sad svrstavaš ljude u (karakterne) kategorije prema tome koji mobilni OS koriste i kako
meni se osobno baš ta jednostavnost i laka dostupnost bilo čega (bez da swipeam preko 7 ekrana) sviđa
ne da mi se zafrkavati s instaliranjem custom romova (iako ih ima) i modificiranjem svega živoga, jer to ne želim, nije mi potrebno - tu rasprava staje i to je to, ne radi "nedostatka karaktera" 
želim da ono što mobitel treba raditi radi brzo i fluidno - wp je tu za mene pobjednik
sučelje sa wp8 jest prilagodljivije korisniku nego što je to bio wp7 (no i to će se promijeniti sa 7.8 updateom)
a ako ti to nije dosta, ok, ne sviđa ti se, ostani pri svome "modabilnom" androidu ili čemu već
i budi jačeg karaktera nego mi ostali lol
edit: opet nisam slušao djeda kad mi je govorio "don't feed the trolls, son"
ne raspravljam više o ovome, piši šta hoćeš
|
Samo ću jendo reć,Mario Balotelli
A vidiš,swipe 7 ekrana se riješava instaliranjem bilokojeg drugog launchera...al za to uz karakter treba imat i malo tikve na ramenima....stoga,uz karakter još neš fali očigledno kad se poziva na takve idiotarije(7 ekrana lol).... here's a sausage,feed yourself
BTW,kad mi sustav brani da imam weather widget,drugačiju tipkovnicu,više od 3 appa u backgroundu(wp7,multitasking,stvar stara kolko valjda i ja,a star sam) itd...jednostavno to više nije stvar za mene. Meni recimo ne valjaju Aveo brisači na autu. Želim Bosch Aero,odem,uzmem,montiram. Od Ininog goriva mi auto loše vuče....ok,odem na OMV il neš drugo. Cura mi je loša u sexu,ok,nek bude loša z nekim drugim,ja idem po novu. (u prevodu,ne želim vozit defaultno korejsko smeće i cure koje se pale na nj,odem i kupim si Škodu) Odabir je ono što nas čini jedinstvenima,makar i odabir bio loš. BTW,koristio sam WM još u najranijim verzijama Palmova,znam o čemu pričam. A fora fluidnosti i brzine kod androida....jedine Androide koji su bili sluggish sam vidio kod sebe(HTC Hero...al pogle spec,drugo se nije rodilo kad je taj izlazio) i kod frenda kaj ide na tekme i ima IQ na razini ping pong loptice i stavi gore 256 igrica u background dok čeka obradu u 5.PP. BTW,HTC 8X ulazi 5 sekundi+ u Whatsapp poruku...busted.!
I nhf infant moj(ako ti je već deda znao e-izraze i fraze,mora da nisi pre-star jel?),ja sam samo iznio moje mišljenje zašto ljudi seru(izraz intelektualno zakinutog za mišljenje opoziciono njegovom) po WP kao platformi i to ne na trollovskoj bazi (npr....ma trza i WP,vidio na svoje oči,usporedba jeltene na 7 swipeova) a dobio odgovor JA VOLIM JENDOSTAVNO(svaka čast,doktrina naš ruđeraša je da uvijek volimo komplicirano) što priznajem kao temeljni argument... te nakon toga dosta hrane za skandinavska mitska bića
I tu završavam...