Citiraj:
Autor DadoEsbe
A imao sam iskustva sa vecim tierima jer sam kod frenda igrao na IX i X t. Ali ipak cu ici samo na premium acc! Pa onda kasnije uzeti super pershinga jer mi je nekako jeben ili bolje neki drugi tier 8 premium sta kazete?
|
Iskustvo nije odigrat nekoliko borbi ili 40tak borbi,iskustvo je izgrindat sedmicu i doći do osmice...tu si često u high tier borbama.Ja ti samo želim savjetovat,isti slučaj dogodio se mom frendu,Crodanch,pogledaj statistiku kakvu ima s T34,katastrofalnu,dok s drugim tenkovima je tu negdje na 50% omjeru pobjeda i poraza,zašto? Zato što je uzeo T34 dok je bio na tier 5,mislio da je moćan i skupio puno poraza,sad mu se T34 zamjerio i neće više igrat s njim,platio ga je doslovce 50 eura.Sad ima dosta osmica i realtivno se dobro snalazi u high tier borbama,puno bolje nego prije,zato što je grindao i odigrao 1000+ borbi u velikim tier mečevima.
Superpershing je dobar,ali užasno spor.Imao sam ga i prodao,dop... mi je,ima odličan frontal armor (spaced) ali svi su ga provalili i više nije tako moćan kao na početku,dok nitko nije znao kako ga probit,sad je prosječan tenk.
Ja bi ti preporučio radije KV5,brži je,sveukupno puno bolji armor,imaju sličan top,brzo puni i ista je cijena ako se ne varam.Samo prije odlaska na bojište prouči malo slabe strane KV5,odnosno gdje je ranjiv (doslovno treba pazit na samo 2 točke),ali općenito dosta neprobojan tenk ako se pravilno postavis i izbjegavaš da te gađaju u te 2 slabe točke.