Citiraj:
Autor Papcina
ovako, onaj ruski rom... dopi*dio mi je... nemogu vise niti jedan custom rom podnijet... hrpa smsova mi ne dolazi ni na ovom... lud sam....
pa vas lijepo molim, dajte mi preporuku za neki custom rom (i po mogucnosti link na isti) a da je rom noviji i da je stabilan...
sta ce mi mob sa žnj super opcijama kad one jednostavne kao primanje smsa ne rade?! grrrrrrrr... -_-
|
Kod cure mi je mobitel već duže vrijeme. CM koji je najbrži je počeo raditi pizdarije ubrzo sa viberom/whatsappom i sličnim servisima koji su se gasili radi manjka memorije.
Sad sam je vratio na onog prvog kineza od a.war-a (sa notifikacijama) i istina - malo jest sporiji nego CM, ali ako ona kaže da joj sad sve radi kako treba, onda je stvarno ROM super. Čak joj se niti ne restarta i traži PIN (što se meni događalo; mislim da sam to nesvjesno riješio sa supercharger skriptom), baterija traje duplo duže nego na CM-u (viber, WA, gtalk etc), a sve ostalo joj radi kako treba, uključujući i SMS koji tebe muči.
E sad, naći ROM je već malo teže jer su linkovi uglavnom mrtvi po forumima. Onaj 1102_2 ili kako se već zvao, s time da je a.war još dodao one notifikacije kad se povuče status bar.
EDIT:
Upload na dropbox mi je postao nevjerojatno brz, digao sam 90MB za 2 sekunde

Probaj skinut ako ide s ovog linka (mislim da je to taj Kinez, koji ima notifikacije, ali nema OC-a)
https://dl.dropbox.com/u/63396042/1112_novi.zip
Sve počisti prije stavljanja ROM-a (cache, data, system, dalvik etc). Ja sam čak curi i SD karticu formatirao u CWM-u prije nego sam stavljao tog Kineza (jer velim, imao sam problema sa restartanjem uređaja (ako ti se to pojavi, upali sve moguće skripte sa V6 superchargerom).