View Single Post
Staro 01.02.2013., 23:41   #373
sa20
Premium
Moj komp

sa20's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Spominjanje WoW-a i DayZ-a u istom kontekstu je . Kolko god sam se naigrao WoW-a, nedo bog da DayZ od njega preuzme bilosta osim 'huge open world'.

Sto se ideja tice - sva sreca da nisi developer.

I vjerojatno ga nitko ne bi igrao. Problem sa DayZom je trenutno najvise vezan za brdo script balonja i bugova. Prvi useru gaming experience, dok bugovi ucine neke stvari totalno nemogucima. Evo neki dan sam istreso cijeli clip iz falovke i nisam mogo 2 zombija ubit. Je_eni jerky movement i nemos supka pogodit sa 2 metra. Dok sa 150-200 metara iste smradove headshotam sa 95% accuracya. Pa sad uz sve to dodas hiperrealizam gdje te zombie 2shota po vasim idejama - prakticki bi svaki agro zombija znacio smrt, jer bi vjerojatno medju tim hiperrealizmom negdje stajalo i "zombiji trce po kucama full speed". Plus, 1 hit te inficira i imas 1 sat da nadjes antibiotik koji se npr. nije spawnao uopce .

Svejedno smo peglali DayZ+ malo jucer/danas... je_eno je tesko. I dalje stojim da su zombiji jebeni superzombiji, vise nitko ne puca s oruzjima po gradovima/selima, jer to znaci da mos ispalit max pola clipa prije nego ti 5 smradova bude na guzici, a onda ih se moras rijesit jer 3-4 šusa gotovo sigurno znači smrt. Blood bag i 2 man timovi je postao 'nacionalni' sport, bez bloodbagova teško moš ubit preko 2-3 playera ili 5-6 zombija, osim ako nemas infinite ammo i dodging skillse nindže. Danas pomeo nekog papka u Electru, kasnije 5 min bježao od zombija i na kraju se ubio jer mi se nije dalo jest hranu da napunim blood od 3000 na 12000. Bleh.

Mozda i jest tako ali danas dayz nije survival game, nego deatmatch sa velikom mapom. Zombije i nemoras ubijati jer mi se rijetko ali bas rijetko desi da im ne mogu pobjeci, uopce nisu "tu", jednaki mi je gust trcati izmedju drveca u sumi jer tolika je i zombi inteligencija. Sto se tice hodanja po kuci koliko znam u standalone verziji ce zombiji itekako trcati po kucama pa bi to moglo biti drugacije nego sad.
sa20 je offline   Reply With Quote