View Single Post
Staro 01.02.2013., 20:50   #1467
Jakesevic
Truth is out there!

Jakesevic's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Evo i ja uzeo lenova g780 sa gt635.Zadnji u linksu za 4.300. Evo stavio sam sad win 7 i sutra prekosutra napisem rezenziju sa slikama i tim,zasad je ok

Evo da napisem nesto o lapu.
Moj je tamonosmeđi,stvarno elegantno izgleda. Onaj dio kad se otvori lap oko tpuchpada i tipkovnice je od aluminija,sto je dobro s jedne strane,a s druge otisci ostaju i jako tesko se skidaju. Inace lap je dosta robustan sto se tice izrade,tipkovnica vrhunska,nema uvijanja. Ekran vrlo dobari,cak nema toliko refleksije kako mi je znalo biti na toshibi.
Lap je dosao bez wina,stavio sam 7,to je brzo proslo,dobiju se driveri na dvd -u uz lap,od tamo sam stavio od maticne,ethernet i wireless( marka je atheroste pa da ne stavljate intelove bzvz).Za graficke i intelovu nvidia sam skinuo najnovije. ZNaci nikakvih problema kod instalacije i sve radi bez greske.I sto mi je jako vazno bilo,lap je stvarno tih,mogu reci da se ni ne cuje. Sa filmom i torent u pozadini na balanced baterija traje 3 sata.

Sad me zanima ako netko ima ovakav lap ili g580 da stavi 3mark2011 rezultate jer jucer sam testirao ovu nvidiu gt635,dala je samo 600points u 3dmarku,a trebalo je biti preko 1000, znaci rezelocuija 1280X800,default sve u 3dmarku. Baterija mi je na high performance,najnoviji driveri,win 7 64bit. To je dosta los rezultat,pa se nadam da sam negdje zeznuo u instalaciji drivera ili nesto slicno. nemam nikakvih igrica da istestiram,osim cod4 koji u mp u bog mapi na 1600X900,sve high i 4x fsaa daje 30 fps sto mi se cini isto malo

Evo ipak je bilo do moje greske. Znaci integrirana intelova daje oko 580pointsa, dok gt635m 1100,to je ok koliko vidim po testovima na notebookcheck

Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 02.02.2013. u 14:49.
Jakesevic je offline   Reply With Quote